Proiecte

Povești Urbane (noiembrie 2023)

Proiectul cultural creat de Asociația Sirius Art finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

Prin proiectul „Povești Urbane”, Asociația Sirius Art își propune să ofere acces, atât fizic cât și din punct de vedere al conținutului, la spectacole de teatru și teatru muzical celor care fac parte din categoriile private de accesul la această formă de cultură cu scopul de a creea public nou de teatru prin captarea interesului și fidelizarea spectatorului prin prezentarea ofertei culturale sub forma divertismentului de calitate. 

Teatru Oriunde – Bordei – Circului – Carol (septembrie 2023)

Proiect cultural creat de Asociația Sirius Art şi cofinanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului „Bucureşti acasă” 2023.

Prin proiectul „Teatru Oriunde – Bordei – Circului – Carol”, Asociația Sirius Art își propune să ofere acces, atât fizic cât și din punct de vedere al conținutului, la spectacole de teatru care fac parte din categoriile private de accesul la această formă de cultură prin realizarea unei stagiuni ce cuprinde 2 spectacole și 9 reprezentații în 3 parcuri din București, parcuri ocolite de astfel de evenimente culturale. Proiectul „Teatru Oriunde – Bordei – Circului – Carol” are ca scop promovarea și diseminarea unor produse artistice de calitate în comunități cu acces limitat la cultură, prin susținerea unei serii de reprezentații, realizate de o echipă de profesioniști. Urmărim formarea unui public nou de teatru, prin intervenția în zone private de acces facil la o sală de spectacol. Oferind unui public neavizat un produs cultural accesibil tuturor categoriilor de vârstă și mediilor sociale, ne propunem să creem gustul pentru teatru acolo unde acesta nu este dezvoltat.

Teatru Oriunde - Bordei - Circului - Carol