Cine e dom`le

„Cine e dom’le” este o continuare a unei serii de scenete comice, care a debutat în luna septembrie cu producția „Mitică”. Spectacolul propune o analiză a societății contemporane prin prisma umorului caragialian. Trei personaje care ilustrează tipologii din viața cotidiană, ale căror construcții poartă influența dramaturgului I.L. Caragiale, reproduc situații pe care le trăim înContinuă „Cine e dom`le”

Mitică

„Mitică” este o satiră la adresa societății în care trăim, abordând într-o manieră comică diferite tipologii umane și ironizând anumite comportamente nepotrivite. Autor: Cosmin Pană Regia: Vlad Trifaș Distribuția: Claudia Soare Alexandru Beteringhe Cosmin Pană Producție realizată în cadrul proiectului Teatru Oriunde – Bordei – Circului – Carol, creat de Asociația Sirius Art şi cofinanţat deContinuă „Mitică”

Farse medievale în stil nemedieval

O trupă de actori în căutarea gloriei artistice și a subzistenței umblă din loc în loc și își prezintă repertoriul publicului doritor de un moment de bucurie. Veți vedea rând pe rând cum artiștii se tranformă din stăpâni în servitori, din prieteni în rivali, din păcălitori în păcăliți, și chiar din bărbați în femei. VăContinuă „Farse medievale în stil nemedieval”